Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

CHP Milletvekili aday adayı Akın: Amacım öncelikle partimin oylarını artırmak”

CHP Milletvekili aday adayı Akın:  Amacım öncelikle partimin oylarını artırmak”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Balıkesir Milletvekili aday adayı Ahmet Akın, Öncelikli amacım, partimin oylarını artırmaktır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Balıkesir Milletvekili aday adayı Ahmet Akın, “Öncelikli amacım, partimin oylarını artırmaktır” dedi. Erdek Belediyesinin, Erdek’te düzenlediği dayanışma gecesine katılan Akın, bu seçime “Balıkesir benim ailem” sloganıyla hazırlandığını vurgularken, şunları söyledi:
“Balıkesir ilini karış karış gezerek, vatandaşlarımızla bire bir ilişkiler kurmaya çalışıyorum. Yalnız partililerimize değil, tüm vatandaşlarımıza ulaşmak için çaba harcıyor ve partimizi anlatıyorum. Çünkü seçimlerde yalnız CHP’liler değil, tüm seçmen vatandaşlarımız oy kullanacak. Partimin, Balıkesir ilinde aday belirlemede hangi yöntemi kullanacağı konusuna da enerjimi harcamak istemiyorum. Ancak aday belirlemede ön seçimden yanayım.”
Erdek Belediyesi`nin düzenlemiş olduğu dayanışma gecesine Gönenli Akın’ın yanı sıra Balıkesir’in diğer aday adaylarından, 22. Dönem Balıkesir Milletvekili Ali Kemal Deveciler ve 23. Dönem Milletvekili Ergün Aydoğan ve Muzaffer Mavuk da katıldı.



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı